Algemeen pakket – Compact

Op voorraad
SKU
BNL Algemeen pakket - Compact
 Bekijk producteigenschappen

Advies prijs: € 0,00
€ 97,95
incl. BTW
incl. BTW
 Gratis verzending

Maak van jouw schoolbadminton event een super schoolbadminton event!

Hoe kunnen we  zoveel mogelijk basisschoolkinderen kennis laten maken met onze mooie sport. Dit doen we door het verenigingen zo makkelijk mogelijk te maken schoolbadminton op een goede, leuke en aansprekende manier te organiseren. We hebben daarvoor een groot aantal promotiepakketten ontwikkeld. In de promotiepakketten vind je diverse promotie artikelen waarmee je jouw schoolbadmintonlessen helemaal in stijl kunt aankleden. De kinderen zullen gegarandeerd een super leuke en uitdagende les beleven die ze niet snel zullen vergeten. Wil je de kinderen een onvergetelijke les bezorgen, twijfel niet en maak gebruik van een van deze fantastische pakketten

Ook heeft Badminton Nederland een aantal hulpmiddelen ontwikkeld om het opzetten en organiseren van schoolbadminton makkelijker te maken. Een van deze hulpmiddelen is de digitale Toolkit Schoolbadminton. Deze Toolkit kun je gratis aanvragen als je lid bent van Badminton Nederland. Klik hier om de gratis Toolkit aan te vragen.

In de promotiepakketten vind je diverse promotie artikelen waarmee je jouw schoolbadminton lessen helemaal in stijl kunt aankleden. De deelnemers zullen gegarandeerd een super les beleven die ze niet snel zullen vergeten. Wil je de kinderen een onvergetelijke les bezorgen, twijfel niet en maak gebruik van een van deze fantastische pakktten.

Wat zit er in het pakket?

  • 5X posters algemeen
  • 100X visitekaartjes met url www.badminton.nl/gymles
  • 100X uitnodigingen voor schoolbadmintontoernooi
  • 100X diploma’s
  • 100X strippenkaarten
  • 100X sleutelhangers
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Algemeen pakket – Compact
Uw waardering
* Incl. BTW