Algemeen pakket - Huur

Op voorraad
SKU
BNL Algemeen pakket - Bruikleen
 Bekijk producteigenschappen

Advies prijs: € 0,00
€ 40,00
incl. BTW
incl. BTW
 Gratis verzending als je nog voor € 50,00 koopt.

Maak van jouw schoolbadminton event een super schoolbadminton event!

Hoe kunnen we  zoveel mogelijk basisschoolkinderen kennis laten maken met onze mooie sport. Dit doen we door het verenigingen zo makkelijk mogelijk te maken schoolbadminton op een goede, leuke en aansprekende manier te organiseren. We hebben daarvoor een groot aantal promotiepakketten ontwikkeld. In de promotiepakketten vind je diverse promotie artikelen waarmee je jouw schoolbadmintonlessen helemaal in stijl kunt aankleden. De kinderen zullen gegarandeerd een super leuke en uitdagende les beleven die ze niet snel zullen vergeten. Wil je de kinderen een onvergetelijke les bezorgen, twijfel niet en maak gebruik van een van deze fantastische pakketten

Ook heeft Badminton Nederland een aantal hulpmiddelen ontwikkeld om het opzetten en organiseren van schoolbadminton makkelijker te maken. Een van deze hulpmiddelen is de digitale Toolkit Schoolbadminton. Deze Toolkit kun je gratis aanvragen als je lid bent van Badminton Nederland. Klik hier om de gratis Toolkit aan te vragen.

De gymlessen op school worden nu nog veel leuker! We weten het zeker! Maar het is natuurlijk nooit een overbodige luxe om eerst eens een badmintonpakket uit te proberen. Daarom hebben we een algemeen pakket, dat we verhuren.
Met dit pakket kun je op school een superleuk badmintonevent organiseren. Alle benodigde materialen zitten er in. De kinderen krijgen daardoor de mogelijkheid om niet alleen kennis te maken met de badmintonsport, maar ze zijn ook supersportief bezig. Er zijn talloze creatieve spelvormen te bedenken met alles wat in dit pakket zit.

Wat zit er in het pakket?

  • 15X korte rackets
  • 15X halflange rackets
  • 6x Kokers shuttles voor beginnende kinderen
  • 15X fluffballetjes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Algemeen pakket - Huur
Uw waardering
* Incl. BTW